Yhteystiedot

giga-rengas.fi on internet-palvelu, jonka takana on Giga GmbH, Hamburg, Germany.

Mikäli sinulla on kysyttävää rengasostoksiin, renkaiden asennukseen, teknisiin ongelmiin, tuoteongelmiin tai yritystä koskeviin tietoihin liittyen, voit vapaasti ottaa meihin yhteyttä! Alta näet yleiskatsauksen tukipalvelumme osioista.

Miten voimme auttaa sinua?

Renkaiden ostamista ja valikoimaamme koskevat kysymykset

Tilauksen tila

Tilaukseen liittyvät ongelmat

Renkaiden asennus / asennuskumppanit

Etkö löytänyt vastausta? - Odotamme viestiäsi

Emmekö vielä kyenneet auttamaan sinua? Saat meihin yhteyden myös puhelimitse.

Tietoa valituskäytännöstä

EU on luonut verkkoportaalin tyytymättömien asiakkaiden avuksi. Mikäli sinulla on valitettavaa meiltä verkon kautta ostamistasi tuotteista tai palveluista, löydät puolueettoman sovittelupalvelun osoitteesta http://ec.europa.eu/consumers/odr jonka avulla asia voidaan ratkaista ilman oikeudenkäyntejä. Huomaa, että tällä hetkellä (1.2.2017 alkaen) joillekin toimialoille ja joissakin maissa ei ole sovitteluviranomaisia. Siksi et välttämättä kykene kuluttajana käyttämään tätä portaalia kiistan ratkaisemiseksi näissä maissa.

Lisätietoja saat EU:n verkkoportaalista. Emme ole velvollisia osallistumaan kiistan sovittelutoimenpiteisiin kuluttajasovitteluviranomaisen kanssa. Olemme kuitenkin periaatteessa halukkaita osallistumaan kiistan sovitteluun kuluttajasovittelulautakunnan kanssa. Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, ota meihin yhteyttä.

Osoitteemme:

Giga GmbH
Flughafenstrasse 52a, Airport Center (Haus C)
22335 Hamburg
Germany
Puhelin: +358942450242 (maanantaista perjantaihin kello 10 - 16)


Toimitusjohtajat:  Kai Dopmann
Rekisteröity toimisto: Hamburg, Germany
Rekisteröintinumero: Hamburg HRB 136143
ALV-numero: FI26988352

Pankin nimi: Deutsche Bank Hannover,IBAN: DE83 2507 0070 0035 2922 00,BIC/Swift: DEUTDE2HXXX

Älä lähetä renkaita tähän osoitteeseen. Emme ikävä kyllä voi ottaa niitä vastaan kyseisessä osoitteessa. Soita meille tai käytä yhteydenottolomakettamme.