Bridgestone ML50

140/60-13 TL 57L M/C
Saatavuus
rajallinen määrä
EAN
3286347603112
Tuotenro
GI-76031GA
Nopeus
L: 120 km/h
€ 60,20
Ilmainen toimitus

Bridgestone ML50

Pitoa, vakautta ja ohjausvastetta, joita tarvitset kaupunkiajon haasteissa. Voit puikkelehtia kaupungin vilinässä huolettomasti ja turvallisin mielin.

Ominaisuudet

Todellista luonnetta
Molas ML50-renkaan aggressiivinen kuviointi takaa luotettavan suorituskyvyn monenlaisilla pinnoilla ja monenlaisissa keleissä. Koettele rohkeasti skootterisi ja kaupungin rajoja.

Urheilullista käsiteltävyyttä
Märkää, kuivaa, kovaa, pehmeää... Molas-mallisto tarjoaa varmaa käsiteltävyyttä ja luotettavaa suorituskykyä pinnasta ja kelistä riippumatta.

Taattua turvallisuutta
Bridgestonen sitoutuminen turvallisuuteen ja luotettavuuteen takaa renkaat, jotka pitävät sinut vakaasti kaidalla tiellä.

Luotettava ohjausvaste
Erinomainen lineaarinen pito maksimoi jarrutus- ja kiihdytysvasteen ja antaa sinulle joustavuutta tiukkoihin tilanteisiin.

Koe ajamisen riemu
Vaikka oletkin matkalla pisteestä A pisteeseen B, voit toki nauttia kaikesta sillä välillä! Hanki renkaat, jotka tekevät jokaisesta matkasta elämyksen.

giga-rengas.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa