Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Uusi
Huomaa: hinnat koskevat renkaita ilman vannetta. Renkaiden koosta riippuen urakuviossa voi olla muutoksia.
Continental

Continental AllSeasonContact 2

205/45 R17 88W XL EVc

Continental - Valmistettu Saksassa. Continental tarjoaa premium-renkaita, joiden jarrutus- ja turvallisuusominaisuudet ovat huippuluokkaa.

Rengaskoko
205/45 R17 88W XL EVc 
Saatavuus
saatavilla
Rengastyyppi
GAN Jokasään renkaat
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolillaWinter
Nopeus
W: Hyväksytty  jopa 270 km/h
EAN
4019238091793
Tuotenumero
GI-D-127989GA
DEX
EU
European Production
Alhaisin hinta viimeisten 30 päivän aikana 177,33 €
179,87 €
miinus 5% alennusta 170,88
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 172,62 €
Maksuton toimitus**
3 - 5 arkipäivän toimitusaika***
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Lisää tuote vertailuun

Säähän ei voi vaikuttaa. Mutta voit valmistautua.

Kun mikään ei kestä ikuisesti, tämä rengas kestää kauemmin.
AllSeasonContact 2 on valmistettu edistyksellisistä materiaaleista ja siinä on parannettu kuviomuotoilu, joka vähentää kitkaa. Tämä ei johda ainoastaan vähäisempään kulumiseen, mikä antaa renkaalle pidemmän käyttöiän, vaan myös pienempään energiahäviöön - mikä on avainasemassa polttoaineenkulutuksen minimoimisessa ja toimintasäteen pidentämisessä.

Kun vuodenajat tekevät mitä haluavat, tämä rengas tekee mitä haluat.
Et voi hallita säätä. Mutta voit olla valmistautunut. Uuden ja parannetun seosteknologiansa ansiosta AllSeasonContact 2 pysyy tasaisena kaikissa lämpötiloissa ja tarjoaa paremman pidon vuodenajasta riippumatta sekä äärimmäistä ajovarmuutta ja turvallisuutta.

Kun sää muuttuu, ajokokemuksesi pysyy tasaisena.
Innovatiivisen C-kuviopala teknologian ansiosta mukautuva kulutuspintamallimme antaa AllSeasonContact 2 -renkaille suuremman jäykkyyden. Sen avoimet olka-alueet auttavat kuljettamaan veden pois renkaasta. Tämä tarkoittaa parempaa käsiteltävyyttä kaarteissa ja tasaisempaa ajokokemusta suorilla teillä, jolloin ajokokemus on miellyttävämpi joka säällä.

Teemme sinut valmiiksi sähköiseen liikkuvuuteen.
EV-yhteensopivuusmerkkimme vahvistaa, että rengas täyttää sähköajoneuvojen sekä poltto- tai hybridimoottorilla varustettujen autojen vaatimukset.

EU:n rengasmerkinnät / tehokkuusluokat

Euroopan unioni on EY-asetuksen N:o 1222/2009 alaisesti määrännyt, että kaikkien 1. heinäkuuta 2012 jälkeen valmistettujen auton- ja hyötyajoneuvonrenkaiden on sisällettävä EU-vakiorengasmerkinnät, jotka luokittelevat ne kolmen suorituskykyominaisuuden mukaan:polttoainetehokkuus asteikolla A–G, märkäpito asteikolla A–G ja melupäästö desibeleinä.

Tämä asetus ei koske seuraavia rengastyyppejä: uudelleen pinnoitetut renkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut maastorenkaat, kilpa-/urheiluauton renkaat, tietynlaiset renkaat, jotka on suunniteltu parantamaan pitoa, esimerkiksi nastarenkaat, T-tyypin väliaikaisesti käytettävät vararenkaat, ennen vuotta 1990 valmistettujen autojen renkaat, renkaat, joiden suurin sallittu nopeus on 80 km/h, sekä renkaat, joiden vanteen halkaisija on 254 mm tai vähemmän tai 635 mm tai enemmän.
Tämän merkinnän tarkoituksena on toisaalta edistää taloudellista ja ekologista tehokkuutta liikenteessä sekä parantaa liikenneturvallisuutta, ja toisaalta auttaa kuluttajia valitsemaan sopivat renkaat varmistamalla tuotteiden tietty läpinäkyvyysaste.

Tästä huolimatta merkintää on kritisoitu siitä, että se ilmentää vain harvoja ominaisuuksia. Asiantuntijoiden mielestä renkailla on monia muita liikenneturvallisuuden kannalta tärkeitä ja oleellisia ominaisuuksia. Näitä ovat muiden muassa, mutta eivät ainoastaan, vesiliirto-ominaisuudet, ajovakaus, käyttöikä, märkäpidon lisäksi muut ominaisuudet märillä ja kuivilla teillä sekä lumiominaisuudet.
Rengasvalmistajat esittävät, että loppukäyttäjän kannattaa edelleen pitää eri instituutioiden ja alan julkaisujen testituloksia erittäin tärkeänä tiedonlähteenä, koska niissä arvioidaan lukuisia erilaisia renkaiden ominaisuuksia.

*Mikäli listahinnat ovat nähtävissä, kyseessä ovat valmistajan suositushinnat.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
***Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

GigaRengas-uutiskirje!

Tilaa uutiskirje nyt, jotta et missaa enää yhtäkään tarjousta!
✓Huipputarjouksia ✓Testituloksia ja tuoteuutisia ✓Suosituksia