Continental ContiVanContact 200

235/60 R16 104H RF
Saatavuus
rajallinen määrä
Renkaat
So Kesärenkaat
EAN
4019238594713
Tuotenro
GI-R-234201GA
Nopeus
H: 210 km/h
Rengasmerkinnät
Vierintävastus B
Märkäpito B
Melutasot 72dB
€ 157,40
Rengasmerkinnät/tehokkuusluokka

Myymme uusia auton renkaita, ne eivät siis ole yli kahta vuotta vanhoja.

Tänä aikana valmistajalta voi ostaa samalla tuotenumerolla varustettuna sekä merkitsemättömiä renkaita (valmistettu ennen 1.7.2012) että merkittyjä renkaita (valmistettu 1.7.2012 jälkeen).

Jos renkailla on sama tuotenumero, vaikka niistä puuttuisivat merkinnät, niin ne voidaan asentaa samaan akseliin, sillä niillä on sama tehokkuusluokka. Todisteet ovat saatavilla valmistajilta.

Renkaiden tehokkuusluokkatiedot lähetetään meille suoraan valmistajalta, kuten myös tuotenumero ja IP-koodi. Välitämme nämä tiedot asiakkaillemme riippumatta valmistuspäivästä paitsi jos renkaat ovat yli kaksi vuotta vanhoja.

Ole hyvä ja ota huomioon, että tästä renkaasta puuttuvat ehkä merkinnät, sillä on se on valmistettu ennen 1.7.2012.

Tässä tapauksessa seuraavat tehokkuusluokat ovat voimassa: vierintävastus: E, märkäpito: C,melutaso: 72 dB.

Jos rengas on valmistettu 1.7.2012 jälkeen, niin vasemman puoleiset merkinnät taulukosta pitävät paikkansa.

Säästä jarrutusmatkassa. Sijoita turvallisuuteen - ContiVanContact™ 200

ContiVanContact™ 200 on kehitetty erityisesti länsi- ja keskieurooppalaisille pakettiautoille. Profiilin keskustan lammalointi ja uritus tarjoaa turvallisuutta myös sateisen märillä teillä ajettaessa ja jarruttaessa. Makrolohkoprofiili ja vakaa profiilin keskusta tarjoaa tarkan ohjattavuuden myös raskaammassa kuormituksessa ja auttaa polttoaineen säästössä – pyörimisvastus väheni 15 prosenttia (verrattuna edeltäjämalliin). Continental tarjoaa rengasta kymmenessä eri koossa, vannekoissa 15-16 tuumaa, aina 210 km/h asti.

Huippuominaisuudet

  • Turvallinen ajo lyhyillä jarrutusmatkoilla märällä kelillä.
  • Taattu ohjattavuus kaikissa tilanteissa myös raskaassa kuormituksessa.
  • Huomattavasti alhaisempi pyörimisvastus takaa vähäisemmän polttoaineen kulutuksen ja täten korkeamman tehokkuuden.

Tekniset yksityiskohdat:

Turvallinen ajo lyhyemmillä jarrutusmatkoilla märällä kelillä. Uuden kehittelyn vesiuritus rengassivussa ja lammalointi profiilin keskiosassa saavat aikaan lammalointikulmituksen avulla „ikkunanpyyhkijä-efektin“. Tuloksena on huomattavasti parempi vedenpoisto.

Varma ohjattavuus kaikissa olosuhteissa myös raskaassa kuormituksessa. Makrolohkoprofiilin kautta kosketus ajopintaan paranee sekä profiilin stabilisaattorit lisäävät sen jäykkyyttä. Tuloksena on huomattavasti optimoidumpi ajo-ominaisuus. Huomattavasti alhaisempi pyörimisvastus takaa vähäisemmän polttoaineen kulutuksen ja täten korkeamman tehokkuuden. Polymeerinen silicaseos vähentää energian häviämistä pyörimisliikkeessä suoran polymeeriyhteyden kautta silicaseokseen. Tuloksena on vähäisempi ajovastus ja tehokkuus.