Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Huomaa: hinnat koskevat renkaita ilman vannetta. Renkaiden koosta riippuen urakuviossa voi olla muutoksia.
Firestone

Firestone Roadhawk 2

235/50 R18 101Y XL Enliten / EV

Firestone - Bridgestonen brändi, korkean suorituskyvyn ja keskihintaluokan tuote

Rengaskoko
235/50 R18 101Y XL Enliten / EV 
Saatavuus
saatavilla
Rengastyyppi
So Kesärenkaat
Nopeus
Y: Hyväksytty  jopa 300 km/h
EAN
3286342244112
Tuotenumero
GI-D-132594GA
DEX
EU
European Production
SVH-hinta*   170,50 €
153,34
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 155,08 €
Maksuton toimitus**
3 - 5 arkipäivän toimitusaika***
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Lisää tuote vertailuun

ÄÄRIMMÄISTÄ LUOTETTAVUUTTA MATKOILLESI

Elämä on täynnä seikkailuja, ja sinulla on seikkailunhalua. Halusitpa sitten pitää päivittäiset ajomatkat hallinnassasi tai lähteä pitkälle automatkalle, tarvitset aktiiviseen elämäntyyliin sopivan renkaan. Tutustu Firestone Roadhawk 2 -renkaaseen ja tee fiksu valinta. Se pysyy menossa mukana ja nostaa ajokokemuksesi uudelle tasolle. Rengas toimii niin vilkkaassa liikenteessä, äkkijarrutuksissa kuin moottoritienopeuksissakin. Voit nauttia helposta hallittavuudesta, tarkasta käsiteltävyydestä ja luotettavuudesta jokaisella ajomatkalla.

Luokkansa paras märkäpidossa
EU-rengasmerkinnän A-luokitus märkäpidossa

Entistä pidempi käyttöikä / parempi kilometritulos
20 % parempi kilometritulos edelliseen sukupolveen verrattuna

Optimoitu polttoaineen-/energiankulutus
12% pienempi vierintävastus edelliseen sukupolveen verrattuna

SÄHKÖAUTOVALMIUS
Sähköautojen erityisvaatimuksiin suunniteltu rengas.

EU:n rengasmerkinnät / tehokkuusluokat

Euroopan unioni on EY-asetuksen N:o 1222/2009 alaisesti määrännyt, että kaikkien 1. heinäkuuta 2012 jälkeen valmistettujen auton- ja hyötyajoneuvonrenkaiden on sisällettävä EU-vakiorengasmerkinnät, jotka luokittelevat ne kolmen suorituskykyominaisuuden mukaan:polttoainetehokkuus asteikolla A–G, märkäpito asteikolla A–G ja melupäästö desibeleinä.

Tämä asetus ei koske seuraavia rengastyyppejä: uudelleen pinnoitetut renkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut maastorenkaat, kilpa-/urheiluauton renkaat, tietynlaiset renkaat, jotka on suunniteltu parantamaan pitoa, esimerkiksi nastarenkaat, T-tyypin väliaikaisesti käytettävät vararenkaat, ennen vuotta 1990 valmistettujen autojen renkaat, renkaat, joiden suurin sallittu nopeus on 80 km/h, sekä renkaat, joiden vanteen halkaisija on 254 mm tai vähemmän tai 635 mm tai enemmän.
Tämän merkinnän tarkoituksena on toisaalta edistää taloudellista ja ekologista tehokkuutta liikenteessä sekä parantaa liikenneturvallisuutta, ja toisaalta auttaa kuluttajia valitsemaan sopivat renkaat varmistamalla tuotteiden tietty läpinäkyvyysaste.

Tästä huolimatta merkintää on kritisoitu siitä, että se ilmentää vain harvoja ominaisuuksia. Asiantuntijoiden mielestä renkailla on monia muita liikenneturvallisuuden kannalta tärkeitä ja oleellisia ominaisuuksia. Näitä ovat muiden muassa, mutta eivät ainoastaan, vesiliirto-ominaisuudet, ajovakaus, käyttöikä, märkäpidon lisäksi muut ominaisuudet märillä ja kuivilla teillä sekä lumiominaisuudet.
Rengasvalmistajat esittävät, että loppukäyttäjän kannattaa edelleen pitää eri instituutioiden ja alan julkaisujen testituloksia erittäin tärkeänä tiedonlähteenä, koska niissä arvioidaan lukuisia erilaisia renkaiden ominaisuuksia.

*Mikäli listahinnat ovat nähtävissä, kyseessä ovat valmistajan suositushinnat.

**Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
***Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

GigaRengas-uutiskirje!

Tilaa uutiskirje nyt, jotta et missaa enää yhtäkään tarjousta!
✓Huipputarjouksia ✓Testituloksia ja tuoteuutisia ✓Suosituksia