Käytämme evästeitä räätälöidäksemme sisältöä ja mainoksia, tarjotaksemme sosiaalisen median toimintoja ja analysoidaksemme liikennettä. Lisäksi tarjoamme sosiaalisen median, mainonnan ja analytiikan yhteistyökumppaneillemme tietoja siitä, miten käytät sivustoamme. Jos jatkat sivuston käyttöä, hyväksyt evästeemme.
Huomaa: hinnat koskevat renkaita ilman vannetta. Renkaiden koosta riippuen urakuviossa voi olla muutoksia.
Nokian

Nokian Wetproof SUV

235/65 R17 108V XL Aramid Sidewalls

Nokian - Kotimainen rengasvalmistaja, keskihintaluokan ja korkean suorituskyvyn rengastarjonta. Talvirenkaiden asiantuntija

Rengaskoko
235/65 R17 108V XL Aramid Sidewalls 
Saatavuus
saatavilla
Rengastyyppi
So Kesärenkaat
Nopeus
V: Hyväksytty  jopa 240 km/h
EAN
6419440387086
Tuotenumero
GI-D-123527GA
DEX
Asiakkaiden arvioinnit
(6)
Alhaisin hinta viimeisten 30 päivän aikana 143,62 €
184,52 €
miinus 5% alennusta 175,29
+ 1,74 € kierrätysmaksu ha-renkaat = 177,03 €
Maksuton toimitus*
3 - 5 arkipäivän toimitusaika**
30 päivän palautusoikeus
Yli 520 asennuskumppania Suomessa

Lisää tuote vertailuun

EU:n rengasmerkinnät / tehokkuusluokat

Euroopan unioni on EY-asetuksen N:o 1222/2009 alaisesti määrännyt, että kaikkien 1. heinäkuuta 2012 jälkeen valmistettujen auton- ja hyötyajoneuvonrenkaiden on sisällettävä EU-vakiorengasmerkinnät, jotka luokittelevat ne kolmen suorituskykyominaisuuden mukaan:polttoainetehokkuus asteikolla A–G, märkäpito asteikolla A–G ja melupäästö desibeleinä.

Tämä asetus ei koske seuraavia rengastyyppejä: uudelleen pinnoitetut renkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut maastorenkaat, kilpa-/urheiluauton renkaat, tietynlaiset renkaat, jotka on suunniteltu parantamaan pitoa, esimerkiksi nastarenkaat, T-tyypin väliaikaisesti käytettävät vararenkaat, ennen vuotta 1990 valmistettujen autojen renkaat, renkaat, joiden suurin sallittu nopeus on 80 km/h, sekä renkaat, joiden vanteen halkaisija on 254 mm tai vähemmän tai 635 mm tai enemmän.
Tämän merkinnän tarkoituksena on toisaalta edistää taloudellista ja ekologista tehokkuutta liikenteessä sekä parantaa liikenneturvallisuutta, ja toisaalta auttaa kuluttajia valitsemaan sopivat renkaat varmistamalla tuotteiden tietty läpinäkyvyysaste.

Tästä huolimatta merkintää on kritisoitu siitä, että se ilmentää vain harvoja ominaisuuksia. Asiantuntijoiden mielestä renkailla on monia muita liikenneturvallisuuden kannalta tärkeitä ja oleellisia ominaisuuksia. Näitä ovat muiden muassa, mutta eivät ainoastaan, vesiliirto-ominaisuudet, ajovakaus, käyttöikä, märkäpidon lisäksi muut ominaisuudet märillä ja kuivilla teillä sekä lumiominaisuudet.
Rengasvalmistajat esittävät, että loppukäyttäjän kannattaa edelleen pitää eri instituutioiden ja alan julkaisujen testituloksia erittäin tärkeänä tiedonlähteenä, koska niissä arvioidaan lukuisia erilaisia renkaiden ominaisuuksia.

WetproofSUV tyre review

Keskiarvo 25 Testitulokset
Pito kuivalla tiellä
Jarrutusominaisuudet kuivalla tiellä
Pito märällä tiellä
Jarrutusominaisuudet märällä tiellä
Pito lumisella tiellä
Ajomukavuus
Sisäinen melu
Renkaan kuluminen
Polttoaineenkulutus
Ajetut kilometrit 13 860

24.02.2023 kirjoittanut Vesa
Hyvät renkaat normikäyttöön asvaltilla ja soralla. Ajokilometrejä ei vielä kovin paljon, joten tarkemmat kokemukset kulutuskestävyydestä puuttuvat. Hinta-laatusuhde ok.

26.10.2021 kirjoittanut Gariant
Even worst tires have been made. I'm satisfied nokian tyres.

08.10.2020 kirjoittanut Pavel
Koronan takia viimeiset puolivuotta ovat muuttaneet ajotapaa, kesällä tuli tehtyä pitkiä reissuja muutaman, sekä keskipitkää matkaa, lyhyt ajo on vähentynyt merkittävästi. Uudet renkaat alla tuli n.10000km vaikka normaalisti tässä ajassa oltaisiin reilusti yli 15000km. Ostin renkaat alennuksella, tämän takia ei ole valittamista, koska samaan hintaan olisin saanut Suomesta vain aasialaisia merkkejä. Renkaat sopivat minun ajotapaan ihan hyvin, mutta olivat hieman äänekkäitä ihan uutena, joko vain totuin äänitasoon tai sitten se vähän laski, kun tuli hieman kulutusta renkaskuvioon. Kulutkseen laitoin 2 tähteä, koska ao rengas ei vaikuta siihen, se on ihan sama kuin ennenkin, tai jopa hiemaan huonompi, koska pätkäajo väheni ja kulutus pysyy samana. Rengas ei ole kulun poikkeuksellisen nopeasti ainakaan tässä vaiheessa.

Katso lisää arvosteluja
*Hinnat sisältävät ALV:n sekä postitus- ja pakkauskulut. Suomi.
**Yli 90 % tilauksista toimitetaan asiakkaillemme annetussa toimitusajassa.

GigaRengas-uutiskirje!

Tilaa uutiskirje nyt, jotta et missaa enää yhtäkään tarjousta!
✓Huipputarjouksia ✓Testituloksia ja tuoteuutisia ✓Suosituksia