Sava Eskimo SUV

255/55 R18 109H XL , vannesuojalla (MFS)
Saatavuus
saatavilla
Renkaat
Wi Talvirenkaat
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolilla
EAN
5452000574497
Tuotenro
GI-R-280953GA
Nopeus
H: 210 km/h
Rengasmerkinnät
Vierintävastus E
Märkäpito E
Melutasot 70dB
€ 110,90
Usein ostetut yhdessä:
 • Kokonaishinta:
  € 599,54
  1 x Sava Eskimo SUV 255/55 R18 109H XL , vannesuojalla (MFS) =
  € 110,90
  1 x König XB-16 255 =
  € 155,94
Rengasmerkinnät/tehokkuusluokka

Myymme uusia auton renkaita, ne eivät siis ole yli kahta vuotta vanhoja.

Tänä aikana valmistajalta voi ostaa samalla tuotenumerolla varustettuna sekä merkitsemättömiä renkaita (valmistettu ennen 1.7.2012) että merkittyjä renkaita (valmistettu 1.7.2012 jälkeen).

Jos renkailla on sama tuotenumero, vaikka niistä puuttuisivat merkinnät, niin ne voidaan asentaa samaan akseliin, sillä niillä on sama tehokkuusluokka. Todisteet ovat saatavilla valmistajilta.

Renkaiden tehokkuusluokkatiedot lähetetään meille suoraan valmistajalta, kuten myös tuotenumero ja IP-koodi. Välitämme nämä tiedot asiakkaillemme riippumatta valmistuspäivästä paitsi jos renkaat ovat yli kaksi vuotta vanhoja.

Ole hyvä ja ota huomioon, että tästä renkaasta puuttuvat ehkä merkinnät, sillä on se on valmistettu ennen 1.7.2012.

Tässä tapauksessa seuraavat tehokkuusluokat ovat voimassa: vierintävastus: E, märkäpito: C,melutaso: 70 dB.

Jos rengas on valmistettu 1.7.2012 jälkeen, niin vasemman puoleiset merkinnät taulukosta pitävät paikkansa.

Laadukas SUV-rengas kaikkiin talviolosuhteisiin Vaikeisiin olosuhteisiin tarvitaan tehokkaat renkaat. Sava Eskimo SUV pitää otteensa lumella sekä selviytyy loskasta ja sateesta helposti, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan budjettitietoisille kuljettajille. Sertifioitu lumihiutalesymbolilla talvikäyttöä varten.

Erityinen talvikumiseos parantaa pitoa alhaisissa lämpötiloissa, ja lamelloidussa kulutuspinnassa on enemmän tarttumareunoja vetokyvyn parantamista varten.

Hyvä käsiteltävyys ja jarrutusteho märillä teillä Sava Eskimo SUV renkaissa on suuntaava kulutuspinta rankkasadetta varten. Leveät urat poistavat veden ja lumisohjon nopeasti sekä ehkäisevät vesiliirtoja. Silikaattipinta varmistaa hyvän pidon ja lyhyet jarrutusmatkat märillä pinnoilla.

Hyvä kilometritulos Kulutuspinnan kuviointi on optimoitu niin, että rengas kuluu tasaisesti joka puolelta. Tällöin rengas kestää kauemmin ja säästää rahaa.

Alhainen melutaso Kulutuspinta on suunniteltu alentamaan melutasoa, jotta ajaminen on hiljaista ja miellyttävää.