Semperit Van-Grip 2

225/70 R15C 112/110R 8PR
Saatavuus
saatavilla
Rengastyyppi
Wi Talvirenkaat
M+S-merkintä
lumihiutalesymboolilla
Nopeus
R: 170 km/h
EAN
4024067581209
Tuotenro
GI-R-240867GA
EU-rengasmerkintä
Vierintävastus E
Märkäpito C
Melutasot 73dB
DEX
€ 108,00
Maksuton toimitus!*
Usein ostetut yhdessä:
 • Kokonaishinta:
  € 504,12
  1 x Semperit Van-Grip 2 225/70 R15C 112/110R 8PR =
  € 108,00
  1 x DeltiGrip DeltiGrip - Snow Chain Semi-Automatic =
  € 72,12

Uusi Van-Grip 2: kotonaan talvella.

Kestävä asiantuntija talveen vain yhdellä päämäärällä: joka kuorman saaminen päämääräänsä lumessa ja jäällä. Sopiva lisäys 'Alppi-testattuihin' Semperit-talvirenkaisiin.

Tekniset yksityiskohdat:

Uusi pyörimissuuntaan sidottu profiili lupaa paremman suorituskyvyn lumisella ja märällä tiellä, myös raskaalla kuormalla.

Lukuisat otekulmat: parempi suorituskyky lumessa.

Pyörimissuuntaan sidottu profiili leveillä urilla: hyvä vesiliiron esto.

Parannettu kumiseos: vähäisempi pyörimisvastus, parempi suorituskyky lumessa.

EU-rengasmerkintä- ja teholuokat

Euroopan unioni on EY-asetuksen N:o 1222/2009 alaisesti määrännyt, että kaikkien 1. heinäkuuta 2012 jälkeen valmistettujen auton- ja hyötyajoneuvonrenkaiden on sisällettävä EU-vakiorengasmerkinnät, jotka luokittelevat ne kolmen suorituskykyominaisuuden mukaan:polttoainetehokkuus asteikolla A–G, märkäpito asteikolla A–G ja melupäästö desibeleinä.

Tämä asetus ei koske seuraavia rengastyyppejä: uudelleen pinnoitetut renkaat, ammattikäyttöön tarkoitetut maastorenkaat, kilpa-/urheiluauton renkaat, tietynlaiset renkaat, jotka on suunniteltu parantamaan pitoa, esimerkiksi nastarenkaat, T-tyypin väliaikaisesti käytettävät vararenkaat, ennen vuotta 1990 valmistettujen autojen renkaat, renkaat, joiden suurin sallittu nopeus on 80 km/h, sekä renkaat, joiden vanteen halkaisija on 254 mm tai vähemmän tai 635 mm tai enemmän.
Tämän merkinnän tarkoituksena on toisaalta edistää taloudellista ja ekologista tehokkuutta liikenteessä sekä parantaa liikenneturvallisuutta, ja toisaalta auttaa kuluttajia valitsemaan sopivat renkaat varmistamalla tuotteiden tietty läpinäkyvyysaste.

Tästä huolimatta merkintää on kritisoitu siitä, että se ilmentää vain harvoja ominaisuuksia. Asiantuntijoiden mielestä renkailla on monia muita liikenneturvallisuuden kannalta tärkeitä ja oleellisia ominaisuuksia. Näitä ovat muiden muassa, mutta eivät ainoastaan, vesiliirto-ominaisuudet, ajovakaus, käyttöikä, märkäpidon lisäksi muut ominaisuudet märillä ja kuivilla teillä sekä lumiominaisuudet.
Rengasvalmistajat esittävät, että loppukäyttäjän kannattaa edelleen pitää eri instituutioiden ja alan julkaisujen testituloksia erittäin tärkeänä tiedonlähteenä, koska niissä arvioidaan lukuisia erilaisia renkaiden ominaisuuksia.

giga-rengas.fi käyttää evästeitä tarjotakseen parhaan mahdollisen sivuston käyttökokemuksen. Jatkamalla selailua hyväksyt evästeiden käytön.

OK Lisää tietoa